“What I am looking for is not out there, it is in me”
– Helen Keller – 

Persoonlijk leiderschap betekent dat je in staat bent om door middel van een interne dialoog betekenis te geven aan gedachten die in je opkomen, emoties die je ervaart en situaties waar je je in bevindt.

Vaak wordt deze interne dialoog vertroebeld doordat je het onderscheid tussen dat wat van jou is en dat wat bij een ander hoort niet scherp genoeg kan maken. Dit kan leiden tot een continue gevoel van onrust en onzekerheid.

Het voeren van een goede interne dialoog is een kunst op zich, waar zelfreflectie en sparring een voorwaarde voor zijn. Wanneer de interne dialoog wordt gevoed vanuit innerlijke wijsheid, dan vergroot dit de impact die je kan maken in je eigen leven en daarmee de mate waarin je ook van betekenis voor anderen kan zijn.

Wat is SoulCollage®?
SoulCollage® is een krachtige methode voor zelfreflectie en zelfacceptatie. Langs de as van beelden-verbeelding-intuïtie ben je in staat om je innerlijke wijsheid te benutten. Het brengt je inzicht in jezelf, en helpt je de antwoorden te vinden waarvan je nog niet eens wist dat je er naar op zoek was. Dankzij deze creatieve tool kun je woorden geven aan datgene wat tot dan toe verborgen was.

Het SoulCollage® proces bestaat in de basis uit twee delen:
1. het maken van een collage op een kaart met intuïtief gevonden afbeeldingen,
2. persoonlijke betekenis geven aan de collage aan de hand van een aantal vragen.

Wil jij ook meer regie over je eigen leven?
Als SoulCollage® facilitator begeleid ik sessies in groepsverband in workshops, maar ook in 1 op 1 coaching. De workshops vinden plaats in de Inspiratie Lokatie van L&B CC, centraal gelegen in Utrecht. Op verzoek kan een workshop ook voor een besloten groep worden georganiseerd. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met het maken van kaarten. Je doorloopt het SoulCollage® proces en leert nieuwe kanten van jezelf kennen.

Workhops waar je op kan inschrijven worden vermeld op de website van SoulCollage®

Meer weten over een workshop maat? Neem gerust contact op!

 

Kernwoorden: zelfreflectie | innerlijke wijsheid | creativiteit 

L&B CC is gecertificeerd SoulCollage® facilitator en aangesloten bij soulcollage Nederland en Amerika.

Meer weten? Lees hier meer over de principes en het gedachtegoed.