Reflectie is mijn passie.


Met een bestuurskundige en bedrijfswetenschappelijke achtergrond verbind ik het publieke en private domein aan elkaar. Het continue wisselen van perspectief en de focus op gelijkgerichtheid van belangen van stakeholders vormen hierin de rode draad. 
Met meer dan 10 jaar ervaring in leidinggevende en toezichthoudende rollen richt ik mij op vraagstukken op het snijvlak van governance, strategie en leiderschap.

Mijn aanpak als executive coach is te beschrijven aan de hand van 2 quotes:

“You cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them” – Albert Einstein
Voor leiders aan de top is het actief organiseren van een externe spiegel nodig. Niet alleen om de goede dingen te doen, maar ook om de dingen goed te doen en zo impact te kunnen maken. Het vraagt bewustzijn van eigen feilbaarheid en het besef dat onderdeel van een geheel zijn per definitie tot vertroebeling van visies leidt.

Ik ben een scherpe gesprekspartner voor kritische sparring en reflectie. Dat combineer ik met inzichten en voorbeelden uit de praktijk voor de nodige inspiratie.

“What I am looking for is not out there, it is in me” – Helen Keller
In de basis van leiderschapsontwikkeling lig het steeds beter leren kennen van jezelf. Je bent niet je functie. Je neemt daarin altijd je persoonlijke aannames, oordelen en patronen in mee. De antwoorden in de zoektocht naar nieuwe handelingsperspectieven voor complexe vraagstukken vind je dan ook door verdieping in jezelf.

Ik richt mij op de mens achter de functie en breng de verschillende gezichten naar boven door het stellen van persoonlijke en tegelijk doortastende vragen.

Meer weten?
Alles begint met een goed gevoel. Ik maak graag nader kennis!