Creativity

“Creativity is contagious, pass it on.”
– Albert Einstein – 

Persoonlijke groei met creatieve workshops

Groeien in persoonlijk leiderschap kan pas wanneer er ruimte is voor nieuwe inzichten. Deze ruimte kan worden aangewakkerd door te visualiseren en letterlijk te creëren. Hierdoor leid je het ‘talige’ linkerdeel van de hersenen als het ware af en spreek je je ‘creatieve en gevoelige’ rechterdeel van de hersenen juist aan waarmee het makkelijker wordt om te reflecteren en over te gaan tot actie. Persoonlijke groei en creativiteit gaan dus hand in hand!

In de creatieve workshops van L&B CC worden deelnemers geïnspireerd met nieuwe inzichten en gaan zij zelf concreet aan de slag vanuit een eigen vraagstuk. Zo worden zij gestimuleerd om regie te nemen in hun eigen ontwikkeling.

L&B CC beschikt over eigen Inspiratie Lokaties in het centrum van Utrecht en in Ede, ingericht in een ongedwongen sfeer en met een persoonlijke touch. De creatieve workshops kunnen op verzoek voor groepen worden georganiseerd. Ook is het mogelijk om individueel in te schrijven voor geplande workshops.

Ontdek je innerlijke wijsheid, vergroot je wereld!

Persoonlijk leiderschap betekent dat je in staat bent om door middel van een interne dialoog betekenis te geven aan gedachten die in je opkomen, emoties die je ervaart en situaties waar je je in bevindt.

Vaak wordt deze interne dialoog vertroebeld doordat je het onderscheid tussen dat wat van jou is en dat wat bij een ander hoort niet scherp genoeg kan maken. Dit kan leiden tot een continue gevoel van onrust en onzekerheid.

Het voeren van een goede interne dialoog is een kunst op zich, waar zelfreflectie en sparring een voorwaarde voor zijn. Wanneer de interne dialoog wordt gevoed vanuit innerlijke wijsheid, dan vergroot dit de impact die je kan maken in je eigen leven en daarmee de mate waarin je ook van betekenis voor anderen kan zijn.

Wat is SoulCollage®?
SoulCollage® is een krachtige methode voor zelfreflectie en zelfacceptatie. Langs de as van beelden-verbeelding-intuïtie ben je in staat om je innerlijke wijsheid te benutten. Het brengt je inzicht in jezelf, en helpt je de antwoorden te vinden waarvan je nog niet eens wist dat je er naar op zoek was. Dankzij deze creatieve tool kun je woorden geven aan datgene wat tot dan toe verborgen was.

Het SoulCollage® proces bestaat in de basis uit twee delen:
1. het maken van een collage op een kaart met intuïtief gevonden afbeeldingen,
2. persoonlijke betekenis geven aan de collage aan de hand van een aantal vragen

Wil jij ook meer regie over je eigen leven?
Als SoulCollage® facilitator begeleid ik sessies in groepsverband in workshops, maar ook in 1 op 1 coaching. De workshops vinden plaats in de Inspiratie Lokaties van L&B CC, in Utrecht of Ede. Op verzoek kan een workshop ook voor een besloten groep worden georganiseerd. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers.

Tijdens de workshop ga je zelf aan de slag met het maken van kaarten. Je doorloopt het SoulCollage® proces en leert nieuwe kanten van jezelf kennen.

Workhops waar je op kan inschrijven worden vermeld op de website van SoulCollage®

Meer weten over een workshop maat? Neem gerust contact op!