Coaching

“What I am looking for is not out there, it is in me.”
 – Helen Keller – 

Persoonlijke groei en en ontwikkeling in leiderschap ontstaat door vanuit meerdere perspectieven naar vraagstukken en eigen handelen te kijken. Zelfreflectie en het actief organiseren van een externe spiegel zijn hierin een belangrijke voorwaarde. 

Wanneer interessant?
Voor bestuurders, toezichthouders, managers en ondernemers die hun eigen effectiviteit willen vergroten, om als leider meer impact te kunnen maken.

Hoe?
Tijdens een intakegesprek worden persoonlijke en professionele doelstellingen besproken. Vervolgens bekijken we gezamenlijk waar de behoefte ligt en op welke manier daarin kan worden voorzien. Lees hier meer over mijn aanpak.

Praktisch
De intake en coachingsessies kunnen plaatsvinden in de coachpraktijk van L&B CC in Utrecht of indien gewenst op een andere locatie. Een sessie duurt gemiddeld 1,5 uur. Door een gerichte aanpak hebben enkele sessies al een groot resultaat.

Karin is als coach aangesloten bij NOBCO.

Kernwoorden: scherp |  persoonlijk |  verhelderend

 

L&B CC is een scherpe gesprekspartner voor kritische sparring en reflectie

Wat anderen over Karin zeggen

Erg leerzaam traject. Karin is toegankelijk en stelt de juiste vragen. Dit zorgt voor diepgang en inzicht in jezelf.

De coachingsessies hebben een juiste balans tussen reflectie, theoretische kennis en praktische tips. Kortom, waardevol en blij met de inzichten die ik heb opgedaan. Ik maak graag gebruik van coaching in de toekomst.

Hidde van der Molen

Directeur operations

Ik heb het coachtraject als zeer nuttig ervaren. Karin is een hele fijne gesprekspartner die goed luistert en op de juiste momenten kritische vragen stelt die je aan het denken zetten.

Gedurende de sessies zijn we de coachvraag nooit uit het oog verloren en heb ik allerhande praktische oefeningen en tools aangereikt gekregen die me hebben geholpen om mijn coachvraag te beantwoorden. Het traject heeft me mooie inzichten gebracht die me zeker verder gaan helpen.

Jeroen Willems

Karin heeft mij met haar doortastendheid inzichten gegeven die mij verder helpen in mijn leven. De rust, vriendelijkheid en oordeelloosheid, maakten de gesprekken iets om naar uit te kijken. 

Ik heb zeer waardevolle ontdekkingen mogen doen die ik de rest van mijn leven mag gaan toepassen.

Marian Overbeeke

Ik vond het een fijn coachtraject. We hebben bepaalde onderliggende patronen onderzocht en erkend. Hier zijn we mee aan de slag gegaan door een laagje dieper te gaan. 

Karin kan goed luisteren en stelt de juiste vragen, waardoor ik verder kan komen. Ik weet nu beter welke patronen ik wil doorbreken. Ik zou Karin zeker aanraden als coach!

Helene

Karin heeft me op een professionele en betrokken, persoonlijke manier gecoacht.

Met haar bedrijfsmatige kennis en haar coaching tools bracht ze me echt tot de kern waar mijn vraag daadwerkelijk over ging. Dat heeft mij uiteindelijk geholpen om
mijn stappen concreet te maken en ook uit te voeren. En dat leverde een mooi resultaat op waar ik trots op ben!

Arjan van de Ree